ТАЛАБАЛАРДА ЭКСТРЕМАЛ ВАЗИЯТЛАРДАГИ КОМПЕТЕНЦИЯСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ПСИХОЛОГИК ЖИҲАТЛАРИ - Абдувохидов Ҳ.А (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотатция. Ушбу мақолада талабаларга экстремал вазиятлардаги компетенцияларини ривожлантиришнинг психологик жиҳатлари ҳақида тушунча берилган.