MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARGA SIFATLI TA’LIM TARBIYA BERISHDA “ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURINING O‘RNI - Xolmatova Zulxumor Raxmatjon Qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida maktabga tayyorlashda davlat ta’lim standartlari va maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarga qo‘yilayotgan davlat talablari normalaridan kelib chiqib maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tashkil etilayotgan mashg‘ulotlar jarayoni “Ilk Qadam” davlat o‘quv dasturi asosida tahlil qilib berildi.