MAKTABDA SINFDAN TASHQARI MUSIQIY TO‘GARAKLAR TASHKIL ETISH - Zokirova Zebo Bahadirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida sinfdan tashqari musiqiy to‘garaklarning mazmuni, vazifalari, ahamiyati, tashkiliy jarayonlari hamda o‘quvchilarning musiqiy estetik didini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Musiqiy to‘garaklarning samarali yo‘lga qo‘yilishi o‘quvchilarning ijodkorlik salohiyatini rivojlantiradi, ularni san’atga bo‘lgan qiziqishini oshiradi hamda bo‘sh vaqtlarini mazmunli o‘tkazishga yordam beradi.