TA’LIM TIZMINI ILG’OR XORIJIY TAJRIBALAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH. - Yusupova Charosxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim tizimini rivojlantirish va takomillashtirish masalalari ilg‘or xorijiy tajribalar asosida tahlil qilinadi. Maqolada xalqaro ta’lim tizimlaridagi samarali yondashuvlar, pedagogik metodlar, innovatsion texnologiyalar va ularni mahalliy sharoitga moslashtirish usullari ko‘rib chiqiladi.