HAQQULOBOD SHAHARCHASI TARIXI HAQIDA - I.M.Xaydarov; Inomjonova.H (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namangan viloyati Norin tumanining markazi bo‘lmish Haqqulobod shahri tarixi, shakllanish jarayoni va bugungi taraqqiyoti haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, shaharning ijtimoiy-iqtisodiy hayoti, aholining turmush tarzi, tabiati, iqlimi hamda Haqqulobodning viloyat hayotidagi o‘rni haqida ham ma’lumot beriladi. Mazkur maqola Haqqulobod shahri tarixi bilan qiziqadigan har qanday o‘quvchi uchun foydali bo‘lishi mumkin.