O‘ZBEK TILI GRAMMATIKASINING SINTAKSIS BO‘LIMI - Mo‘minmirzayeva Farog‘atxon Abduqahhor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada o‘zbek tilida gap qurilishining sintaktik xususiyatlari, xususan, gapning tarkibiy qurilishi va uning mazmun yaratishdagi funksional imkoniyatlari ilmiy asosida tahlil qilingan.