MAKTABLARDAGI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO`LLARI - Radjapova Munojat (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy-psixologik muammolar, giperaktiv bolalar bilan ishlash, ota-onalarga tavsiyalar, chapaqaylik haqida ma’lumot berilgan.