WEB SAHIFA VA WEB SAYT TUSHUNCHASI - Narzullayev Shaxzod Tohir oʻgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu ma’ruza matni Web sahifa va Web sayt tushunchalarini o’z ichiga oladi. Ularning o’zaro farqlari, tuzilishi, ishlash prinsiplari hamda Internetdagi axborot almashinuvi jarayonidagi ahamiyati ko’rib chiqiladi. HTML, CSS va domen tushunchalariga qisqacha to’xtalib o’tiladi.