MAXSUS EHTIYOJLI O’QUVCHILAR UCHUN IJOBIY PSIXOLOGIK MUHIT YARATISHNING TA’LIMDAGI ROLI - Mirzaxamdamova Iqbola Murodjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali siz maxsus ehtiyojli o’quvchilar bilan ishlash bo’yicha ko’plab ma’lumotlar olasiz. Ularning boshqa sog’lom bolalar bilan farq qiladigan psixologik xususiyatlari, ular bilan olib boriladigan psixoprofilaktik va psixokorreksion ishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.