YOSHLAR ORASIDA STRESS VA DEPRESSIYANI OLDINI OLISH VA PSIXOLOGIK KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Xomidova Shaxloxon Shermirzayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Stress organizmning umumiy moslashuv sindromidir. Unda kuzatiladigan nospetsifik alomatlarni G.Selyegacha ham tadqiq qilishgan, lekin organizmda kechadigan patofiziologik o‘zgarishla bilan stress orasida bog’liqlik alomatini ko’rishmagan.