MUMTOZ RAQS SAN’ATI NAMUNALARIDAN BIRI - Abdiyeva Gulishod (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqola o‘zbek milliy raqs san’atining mumtoz namunalaridan biri - "Tanovar" raqsiga bagishlangan. Muallif xoreografik asarning badiiy-estetik xususiyatlarini taniqli raqqosa va baletmeyster, O‘zbekiston xalq artisti Mukarram Turg‘unboyeva ijrosida ko‘rib chiqadi.