ТРАНСПОРТ ВОСИТАСИНИ ОЛИБ ҚОЧИШ ЖИНОЯТИНИ КВАЛИФИКАЦИЯ ҚИЛИШДА МОТИВ ВА МАҚСАДИНИ АНИҚЛАШНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИХАТЛАРИ - А.А. Адашбаев (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада транспорт воситасини олиб қочиш жиноятига ҳуқуқий баҳо беришда жиноят мотиви ва мақсадини аниқлаш ва уларни қўллаш юзасидан тавфсиялар берилган.