MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RAHBARLIK QILISH VA TASHKIL ETISH YO`LLARI - Kurbanova Elyora Berdiyorovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik qilish va tashkil etishning yo`llari va usullari yoritilgan.