DARAXTLARINING TABIATDAGI AHAMIYАTI. - URMANOVA UMIDA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. Maqolada, daraxtlarning tabiatdagi ahamiyati, ularning insoniyat hayotidagi o’rni haqida so’z boradi. Keltirilgan misollarda tabiatdagi daraxtlarning turlari, ularning insoniyat bilan aloqasi ko’rsatilgan.