MAHMUD SHUQAYR – FALASTIN ADABIYOTINING YETUK VAKILI - Maxmudqo‘ziyeva Nigoraxon Zafarjon qizi; D.Muxiddinova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: mazkur maqolada Falastin adabiyotining serqirra yozuvchisi Mahmud Shuqayrning hayoti va ijodi haqida ma’lumot beriladi. Uning asarlari va undagi bosh mavzular tahlil qilinadi. Shuningdek, adibning adabiyotdagi o‘rni haqida so’z yuritiladi.