OILAVIY NIZOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO’LLARI - Nigora Yo’ldasheva Sodiqjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaviy nizolar mohiyati, ularning kelib chiqish sabablari va shaxs hamda jamiyat hayot faoliyatiga taʼsiri psixologik - pedagogik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shuningdek oilaviy nizolarni oldini olish va ularni bartaraf etishning ijtimoiy- psixologik ahamiyati, hamda sogʻlom oilaviy muhitni shakllantirish borasida fikr yuritiladi.