ORQA MIYA NERVLARI - Nasriddinova Xadicha; Umarova Muxabbat Zakirovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqola orqa miya nervlarining anatomiya, morfologiya, fiziologiya va klinik ahamiyatini chuqur o’rganadi. Markaziy nerv sistemasi va periferik organlar o’rtasidagi asosiy aloqa nuqtasi bo’lgan orqa miya nervlarining hosil bo’lishi, segmentatsiyasi, tarqalishi va asosiy pleksuslari batafsil tahlil qilinadi.