O`QUVCHILARNI KASB – HUNARGA YO`NALTIRISHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O`RNI - RUZIQULOVA UMIDA KUZIBOYEVNA; ROXATOVA DILDORA FOZILJON QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘quvchi yoshlarni kasbga yo‘naltirishda har bir jarayon muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur. Mazkur maqolada kasb-hunarga yo‘naltirishda maktab psixologining o`rni, uning ish faoliyatida oila-mahalla-maktab hamkorligi haqida so‘z yuritiladi.