OʻZBEKISTONDA IJTIMOIY IQTISODIYOTNING SHAKLLANISHI - Turayev Abduvohid Qo‘ldoshevich; Jamolov Jaloliddin Murodjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola ilmiy-tahliliy jihatdan O‘zbekistonda ijtimoiy iqtisodiyotning shakllanish jarayonining bosqichlari, chora-tadbirlari va mohiyatining mazmunini ifodalab beradi. Shuningdek, ushbu ish mamlakatning iqtisodiyotida ijtimoiy tizim tutgan o‘rni va bu jabhada amalga oshirilayotgan ishlarning tahlili yoritib berilgan.