O`QUVCHILAR ONGIGA MILLIY URF ODATLARIMIZ VA QADIIRYATLARIMIZNI SINGDIRISH. - BERDIMBETOV ISLAMBEK MURATBAEVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Muallif ushbu maqola orqali o‘quvchi yoshlarni hozirgi kunda o`quvchilar ongiga milliy urf odatlarimiz va qadiiryatlarimizni singdirish, ularni o`zligimizning anglatuvchi his tuyg`ular bilan ulg`aytirish masalalari xaqida so`z yuritgan. Yoshlarni farovon hayotga yo‘naltirishda har bir jarayon muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur.