MAKTABLARDA O`QUVCHILAR ORASIDA ERTA TURMUSH QURISHNING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK ISHLAR - SADINOVA OYNISA XASANOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu erta turmush qurishning salbiy oqibatlari, oldini olish, o’smirlik davri, nikoh yoshi haqida yozilgan.