INTERAKTIV MARKETINGDA REKLAMANING O‘RNI VA SAMARADORLIGI - Rasulkulova Arofat; Avlayev Jonibek Absalom o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada zamonaviy marketing tizimida interaktiv reklamaning tutgan o‘rni va uning samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan. Raqamli texnologiyalar rivoji sharoitida an’anaviy reklama usullarining transformatsiyasi hamda iste’molchi bilan ikki tomonlama aloqani ta’minlovchi interaktiv reklama vositalarining afzalliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, interaktiv reklamaning marketing kommunikatsiyalaridagi ahamiyati, iste’molchi xulq-atvoriga ta’siri va brend qiymatini shakllantirishdagi roli ilmiy-nazariy jihatdan asoslab berilgan. Tadqiqot natijalari asosida interaktiv reklama strategiyalaridan samarali foydalanish bo‘yicha umumlashtirilgan xulosalar keltirilgan.