DUNYO VA O‘ZBEKISTONDA SUT BEZLARI SARATONINING EPIDEMIOLOGIYASI - Talipov Orifjon Absamatillayevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Sut bezlari saratoni dunyo bo‘yicha ayollar orasida eng ko‘p uchraydigan onkologik kasalliklardan biridir. Epidemiologik ma’lumotlar kasallik tarqalishining geografik va demografik farqlarini ko‘rsatadi. Ushbu maqolada sut bezlari saratonining dunyo miqyosidagi va O‘zbekistondagi epidemiologik holati, xavf omillari va kasallik yuzasidan statistik ko‘rsatkichlar tahlil qilinadi.