ЎТ ЎЧИРУВЧИЛАР МАХСУС КИЙИМИНИНГ ЕМИРИЛИШ ТОПОГРАФИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ - Ходжаева К.Т; Расулова М.К (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон республикасидаги фавқулотда вазият ходимларидан бири бўлган ўт ўчирувчиларнинг мавжуд махсус кийими таҳлил қилинди ва ҳаракат давомида махсус кийим участкаларига шикастлар етиши аниқланди ва махсус кийим емирилиш топографияси ишлаб чиқилди.