O’ZBEK TARAQQIYOTINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Muxsinova Sevinch (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola yoki ishda O‘zbekiston taraqqiyotining rivojlanish bosqichlari tahlil qilinadi. Tarixiy nuqtai nazardan mamlakatning ijtimoiy, iqtisodiy va madaniy o‘sish jarayonlari yoritiladi. Shuningdek, har bir bosqichning ijtimoiy va madaniy ta’sirini, shuningdek, zamonaviy O‘zbekistonning rivojlanish istiqbollarini tahlil qiladi ,o‘zbekiston taraqqiyotining asosiy jarayonlarini, ularning ijtimoiy, siyosiy va madaniy kontekstini tushuntirish va baholashni o’rganadi.