KO‘KRAK BEZI SARATONINI NAZORATGA OLISH - Kasimova Shaxnoza Akmalovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ko‘krak bezi saratonini nazoratga olishning zamonaviy yondashuvlari yoritilgan. Kasallikning kelib chiqish sabablari, xavf omillari, erta tashxis qo‘yish usullari, profilaktika choralari hamda kompleks davolash yo‘llari ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan. Shuningdek, aholi o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini shakllantirish va onkologik kasalliklarning oldini olishda tibbiy profilaktikaning ahamiyati haqida atroflicha fikr va mulohazalar yurtiladi.