JAMIYATDA TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Turayev Abduvoxid Kuldashevich; Pirnazarova Rayxona Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola jamiyatda texnologiyalarning o’rni va ta’sirini ilmiy jihatdan tahlil qiladi. Texnologiyalar jamiyat rivojlanishining katalizatori sifatida ko’riladi, ular madaniy almashinuvni, innovatsiyalarni va ijtimoiy moslashuvni rag’batlantirib, global miqyosda inson hayotini boyitadi. Maqolada texnologiyalarning ijobiy tomonlari, jumladan, aloqa samaradorligini oshirish, ta’minot zanjirlarini optimallashtirish va ijtimoiy munosabatlarni yangilash ta’kidlanadi.