ANGOR TUMANI LEKSIKONIDA UCHROVCHI FONETIK IZOGLOSSALAR - Norboyeva Nafisa (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Angor tumanining ba’zi mahallalarda uchrovchi izoglossalalar fonetik, morfologik, leksik jihatdan tahlil qilinadi. Navro’z,Navbahor,O’zbekiston. Tallashqon va Gilambob mahallarida uchrovchi fonetik izoglossalar xususiyatlariga alohida to’xtalib tahlil qilinadi.