ELEKTRON TIJORATNI RIVOJLANTIRISHDA FOYDALANUVCHILAR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Yuldashev Shadiyor Shuxrat o‘g‘li; Ataxonov Soburbek Odilbek o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektron tijorat sohasida faoliyat yurituvchi mutaxassislar va tadbirkorlarning kasbiy ko’nikmalarini rivojlantirish masalalari har tomonlama tahlil qilinadi. Zamonaviy raqamli iqtisodiyot sharoitida elektron tijorat platformalarini muvaffaqiyatli boshqarish uchun zarur bo’lgan bilim va ko’nikmalar tizimi, ularni shakllantirish yo’llari hamda istiqboldagi rivojlanish tendentsiyalari o’rganiladi.