BALIQCHILIK HOVUZLARIDA SANOAT AKVAKULTURASIDAN FOYDALANISH. - Nishonov Bekmurod Ermaxamad o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston sharoitida baliqchilik hovuzlarida sanoat akvakulturasi tizimini joriy etishning biologik, texnologik asoslari tahlil qilinadi. Tadqiqotda hovuzlarga joylashtirilgan baliqlarning o‘sish dinamikasi, suv sifati, yem samaradorligi hamda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali yuqori hosildorlikka erishish imkoniyatlari yoritilgan.