BARQAROR MEHMONXONA XIZMATLARI SIFATINI BOSHQARISH MODELI - Sayfullayeva Madina Sirojiddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mehmonxona sektorida barqarorlik tamoyillarini xizmat sifati bilan uyg‘unlashtirgan “Barqaror mehmonxona sifat modeli” taklif etiladi. Mazkur model mehmonxonalar uchun Barqaror rivojlanish maqsadlariga erishish, ekologik izni kamaytirish va raqobatbardoshlikni oshirishda nazariy va amaliy asos bo‘lib xizmat qiladi.