NOTIJORAT KORXONALAR MARKETINGI - Rasulkulova Arofat; Zaripboyeva Bonu Xurshid qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu akademik maqola notijorat korxonalar marketingining mohiyati, o’ziga xos xususiyatlari va amaliy strategiyalarini chuqur tahlil qiladi. Notijorat tashkilotlarining ijtimoiy missiyasini amalga oshirishda marketingning ahamiyatini ochib beradi. Maqola nazariy asoslar, asosiy strategiyalar, raqamli marketing vositalari hamda sektorga xos muammolar, axloqiy me’yorlar va samaradorlikni baholash usullarini qamrab oladi. Jahon tajribasiga asoslangan holda, notijorat tashkilotlari uchun barqaror rivojlanish va samarali resurslarni jalb qilish bo’yicha amaliy tavsiyalar beriladi.