MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA (KATTA GURUH) GEOMETRIK SHAKLLARNI O‘RGATISH METODLARINI TAKOMILLASHTIRISH. - E.M.Mardonov; Sh.N.Raximov; O‘.G.Turobova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda geometrik shakllar haqida bilim berishning zamonaviy metodlari yoritilgan. Tadqiqotda bolalarning fazoviy tasavvur va mantiqiy tafakkurini rivojlantirish uchun interfaol, o‘yin asosidagi va STEAM yondashuvlari asosida ishlab chiqilgan metodik tavsiyalar taqdim etiladi.