БЎЛАЖАК МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИ ТАРБИЯЧИ- ПЕДАГОГЛАРИГА ОНА (ЎЗБЕК) ТИЛИ ЎҚИТИШНИНГ ШАКЛ, МЕТОД ВА ВОСИТАЛАРИ - Муминова Муножат Юлдашевна (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Бўлажак мактабгача таьлим ташкилоти тарбиячи- педагогларига ўзбек тилини ўқитиш талабаларнинг она тили бўйича мустаҳкам билим пойдеворига эга бўлишида муҳим аҳамият касб этади. Мақолада олий таълим муассасаларида бўлажак мактабгача таълим ташкилоти тарбиячи-педагогларига она (ўзбек) тили ўқитишнинг шакл, метод ва воситалари, талабаларнинг иштиёқини оширишди, тил билимларини муваффақиятли эгаллаши учун керакли техникалар таклиф этилган.