MАHАLLIY KVАRS QUMLАRIDАN OLINGAN TEXNIK KREMNIYNING RENTGEN FAZAVIY TAHLILLARI - Jiyanova Sayyora Ibragimovna; Xalilova Mohidil Davlatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Аnnotatsiya Mazkur maqolada Surxondaryo viloyatida joylashgan Jarqoʻrgʻon, Termiz, Sherobod tumanlarining turli joylaridagi kvarsit koni mineralini boyitish va kremniy ajratib olish jarayonlari boʻyicha oʻtkazilgan tajriba natijalari keltirilgan.