KASBIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA DARS TAHLILLARI QANDAY O’TKAZILADI - Qobilov Toshtemir Egamberdiyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kasbiy ta’lim tashkilotlarida dars tahlillari o‘qitish jarayonini rivojlantirish, pedagogik faoliyat samaradorligini oshirish va muayyan yo‘nalishda o‘qituvchilar malakasini mustahkamlashning muhim bosqichidir. Dars tahlillari o‘quv jarayonining ajralmas qismi bo‘lib, o‘qituvchining professional o‘sishi, ta’lim sifatining yuksalishi va o‘quvchilarning bilim darajasini oshirishga xizmat qiladi. Shu bois, bu jarayonni ilmiy asosda, metodik jihatdan to‘g‘ri va muntazam amalga oshirish, kasbiy ta’lim tizimining taraqqiyoti uchun muhim omil sanaladi.