ЕВРОПА КЛАССИК МУСИҚА ЖАНРИНИ РИВОЖЛАНИШИДА РОМАНТИЗМНИ ТУТГАН ЎРНИ - Рахмонов Улуғбек Каримович; Эргашева Моҳизода Рашиджон қизи (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада Европа классик мусиқа жанрини ривожланишида романтизмни келиб чиқиш тарихи ва уни композиторлар ижодида тутган ўрни ҳақида фикрлар илмий асосда ёритилган.