YOSHLAR HAYOTIDA BILIM VA TARBIYANING O‘RNI - Savriddinova Feruza Abdusattorovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Mazkur annotatsiyada yoshlar hayotida bilim va tarbiyaning tutgan o‘rni yoritib beriladi. Bilim insonning intellektual salohiyatini oshirib, mustaqil fikrlash, muammolarni tahlil qilish va to‘g‘ri qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirsa, tarbiya esa shaxsning ma’naviy-axloqiy qiyofasini, ijtimoiy mas’uliyatini va jamiyatdagi o‘rnini belgilaydi. Annotatsiyada bilim va tarbiyaning o‘zaro uyg‘unligi yoshlarning barkamol shaxs bo‘lib yetishishida muhim omil ekani ta’kidlanadi.