EKSTREMIZM, UNING JAMIYAT VA DAVLAT QURILISHIGA DESTRUKTIV TA’SIRLARI - Subxon Shokirov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ekstremizm tushunchasi, uning tarixi tahlil qilinib, ekstremizmning davlatchilik qurilishida hamda jamiyat hayotidagi xavflari yoritiladi. Bundan tashqari ekstremizmga qarshi qonuniy choralar, uning ijtimoiy oqibatlari ham tahlil qilinadi.