O‘SMIRLIK DAVRIDA YUZ BERADIGAN STRESSLARNING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARNING AHAMIYATI - ALIMARDANOV XOLBOY ISMOILOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bugungi keltirilgan ushbu maqolada o‘smirlik davri qanday davr ekanliklari, undagi ro‘y beradigan vaziyatlar, jarayonlar hamda o‘quvchi yoshlarning stress, depressiyaga duch kelishining oldini olishda qo‘llaniladigan psixologik treninglarning ahamiyati haqida batafsil aytib o‘tilgan.