SHAXSNING IRODAVIY SOXASI VA UNING TUZILISHI - TURG`UNOV FARXODJON NABIYEVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqoladashaxsning irodaviy xususiyatlari va ularning tuzilishi haqidagi ilmiy asoslangan ma’lumotlar hamda shaxsiy qarashlar keltirilgan. Jumladan har bir irodaviy jarayon ma’lum bir maqsad asosida amalga oshiriladi. Shuning uchun biz irodaviy jarayonlarning boshlanishi sifatida maqsad qo’yishni olamiz. Maqsad deganda biz odam nima qilish kerakligini, nimaga erishish kerakligini va qanday qiyinchiliklarni yengishi lozimligini anglashini tushunamiz.