МАҲСУЛДОР ЮҚОРИ БЎЛГАН СИГИРЛАРДА УЧРАЙДИГАН ЙИРИНГЛИ ПОДОДЕРМАТИТ КАСАЛЛИГИНИ ДАВОЛАШДА САМАРАЛИ ДОРИ ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ - Б.З.Мухторов (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация. Хориждан олиб келинган сигирларнинг аксариятида йирингли пододерматит касаллигининг учраш даражаси юқори эканлиги, касалликни даволаш ва олдини олишда анъанавий усуллар билан биргаликда самарали дори воситаларини қўллаганда даволаш самараси юқори бўлганлиги аниқланган.