PROFESSIONAL TA’LIM TIZIMIDA "BIZNES ASOSLARI" FANINI O‘QITISHNING STRATEGIK AHAMIYATI VA INTERFAOL TEXNOLOGIYALAR TAHLILI - Alijanova Barno (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada bugungi bozor iqtisodiyoti sharoitida professional ta’lim muassasalari talabalarida tadbirkorlik kompetensiyalarini shakllantirishning dolzarb masalalari tadqiq etiladi. "Biznes asoslari" fanini o‘qitishda nazariya va amaliyot uyg‘unligini ta’minlash, talabalarning kreativ salohiyatini yuzaga chiqarishda innovatsion pedagogik metodlarning samaradorligi ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, maqolada kichik biznesni rejalashtirishda zamonaviy tahlil usullaridan foydalanish tartibi yoritilgan.