LOYIHA BOSHQARUVI.TIZIMDAN FOYDALANISH SIKLI. - Urozova Oysha Anvarjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Loyiha boshqaruvi zamonaviy menejmentning eng muhim va ustuvor yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Bugungi kunda yirik va kichik kompaniyalar faoliyatida loyiha orqali boshqaruv tashkil etish, resurslardan oqilona va samarali foydalanish, ma’lumotlarni aniq va tezkor tahlil qilish, jarayonlarni tartibga solish va istalgan natijaga erishishga yordam beruvchi asosiy omil bo‘lib kelmoqda. Loyiha boshqaruvi zamonaviy tashkilotlar uchun nafaqat vaqt va mablag‘ni tejash, balki yangicha yondashuv va innovatsion echimlarni joriy qilish imkoniyatini ham beradi.