O’QUVCHI YOSHLARNI TARBIYALASHDA OILA VA OTA-ONA TARBIYASINING O’RNI - Razzoqova Sharofat Fozilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif farzand tarbiyasida ota-ona ro’li, uning mas’uliyati, farzandga o’rnak bo’lishi mexanizmi haqida so’z yuritadi. Shu bilan birga farzand kamoli qanday oliy baxt ekanligini ham tushuntirib boradi.