БУЛУТЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ВА ТАЪЛИМ ЖАРАЁНИ - O’roqova Dilnoza Karimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada ta’lim tizimida bulutli texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Muallif bulutli platformalar orqali o‘quv jarayonini tashkil etish, masofaviy ta’lim imkoniyatlarini kengaytirish hamda o‘qituvchi va o‘quvchilar faoliyatini samarali boshqarish masalalariga e’tibor qaratadi. Shuningdek, bulutli texnologiyalarni sun’iy intellekt bilan uyg‘unlashtirish orqali ta’lim sifatini oshirish, individual ta’lim yo‘llarini shakllantirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Maqola zamonaviy ta’limda raqamli texnologiyalardan foydalanish istiqbollarini ko‘rsatib beradi.