RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR SHAROITIDA MEHNAT MUHOFAZASINI TASHKIL ETISHNING ILMIY-DIDAKTIK ASOSLARI - Yadgarova Muhayyo Obidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur ilmiy maqolada raqamli texnologiyalar sharoitida mehnat muhofazasini tashkil etishning ilmiy-didaktik asoslari tahlil qilingan. Sun’iy intellekt, IoT texnologiyalari, raqamli monitoring tizimlari, virtual treninglar va elektron hujjat aylanishining ishlab chiqarish xavfsizligini ta’minlashdagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqot natijalari mehnat muhofazasi tizimini modernizatsiya qilishda amaliy ahamiyatga ega.