SAMARQAND SHAHRI INSON IJTIMOIY XIZMATLAR MARKAZIDA BOLALARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISH BO’YCHA XIZMAT TURLARI VA BAJARILAYOTGAN ISHLAR SAMARADORLIGI - Xaydarov Shavkatjon Berdiyor o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: O’zbekiston Respeblikasi Ijtimoiy himoya milliy agentligi tashkil etilgandan buyon yetim va ota-onasi ota-onalik huquqidan mahrum etilgan yoki vasiylikka va homiylikka berilgan bolalar bilan ishlar ularga ijtimoiy xizmatlar ko’rsatish agentlik tasarrufiga o’tkazildi. Ushbu tadqiqot ishi orqali ularga biriktirilayotgan xizmatlar va bajarilayotgan ishlar samaradorligi muhokama qilinadi.