BOLANING PSIXIK RIVOJLANISHIDA NUTQNING ROLI THE ROLE OF SPEECH IN THE MENTAL DEVELOPMENT OF A CHILD - Abduhalimova Mohlaroyim (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bolaning rivojlanishi, hayot faoliyati, rivojlanish turlari, nutqining shahkllanishi, nutqning bola hayotida o`rni, nutqiy kamchiliklarning bola psixikasiga ijtimoiy hayotiga ta’siri to`g`risida fikr yuritilgan