TIBBIY LOTIN TERMINLARINI YODLASHNING SAMARALI METODLARI - Pardayeva Jasmina Odil qizi; Turdiyev Shuhrat Berdiyevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiy lotin terminlarini yodlash metodlari haqida batafsil maʼlumot berilgan. Yaʼni, lotin terminlarini samarali yodlash uchun metodlar juda muhimdir. Maqolada kartochkalar yordamida mashq qilish, takrorlashning intervali, morfologik tahlil, va bir qancha metodlar haqida batafsil maʼlumot keltirilgan. Yaʼni har bir metod lotin terminlarini samarali yodlashga xizmat qiladi. Bu maqola talabalar uchun amaliy yoʻl yoʻriqlar beradi. Yosh shifokorlarga ham asqotadi.